Hányan repülhetünk egyszerre?

A Sup-AIR Ballon Egyesület jelenleg három hőlégballonnal szervezi a sétarepüléseket. A hőlégballon kosarának befogadóképessége határozza meg, hogy egyszeri repüléssel hány utasnak van lehetősége a csodás kalandra. Hat illetve tíz fő befogadására képes a ballonkosár, így nagyobb létszámú csoportok esetében, mindhárom hőlégballon reptetésével összesen 20-22 fő számára tudunk helyet biztosítani.

A minimális létszám 2 fő. A hőlégballon sétarepülés ára ebben az esetben nem a teljes létszám ára, hanem személyes megbeszélés során kedvezményeket tudunk biztosítani. Két utas repültetése természetesen közel ugyanannyiba kerül összértéken, mintha a ballonkosár minden helye foglalt lenne, de párok számára megfizethetetlen egy közös meghitt élmény a föld felett.

Mind kétfős sétarepülés esetén, mind 3-4 fős családok tekintetében a végösszeg egy egyeztetés során kerül meghatározásra, mely árat több tényező is befolyásolja. Részben a tervezett időpont szabad kapacitása, a helyszín és a résztvevők pontos száma, összsúlya.
Természetesen nyugodtan jelentkezhetnek azok is, akik egyedül vannak, vagy egy személyt kívánnak befizetni, mert ez esetben az utasok "összeszervezését" mi elvégezzük.