Hogyan készüljünk a hőlégballonozásra?

Első lépésként vegye fel velünk a kapcsolatot a Sup-AIR Ballon Egyesület elérhetőségein, a sétarepülés tervezett időpontja előtt minél hamarabb, de minimum 5 nappal előtte.

A jelentkezéshez a kívánt repülési dátumon kívül szükségünk lesz az utasok pontos létszámára, valamint a hőlégballon sétarepülés kívánt helyszínére és a találkozási pont megjelölésére, ahol mikrobuszunkkal felvesszük az utasokat és elvisszük a felszállási pontra.

A hőlégballon sétarepülés tervezett dátumát befolyásolják a várható időjárási viszonyok és hőlégballonjaink szabad kapacitása. Amennyiben a kívánt időpontban az időjárási előrejelzések alapján szeles, csapadékos idő valószínű, egy repülésre megfelelőbb napot pontosítunk. A jelentkezés és a sétarepülés időpontja között folyamatosan tájékoztatjuk, amennyiben a repülés az időjárás miatt nem tud megvalósulni.

A hőlégballon sétarepüléshez kényelmes, sportos ruházatot javaslunk, és érdemes bekészíteni egy könnyű, meleg pulcsit a táskába, hiszen a magasban a hőmérséklet is esik pár fokkal.
Továbbá ne feledkezzenek meg a fényképezőgépről, videokameráról, mert később bánni fogják, hogy nem tudták megörökíteni a fenséges tájat és a hőlégballon utazás pillanatait.