Hőlégballon gyártás

Egyesületünk minden kategóriában vállalja hagyományos formájú hőlégballon tervezését és gyártását. Mérnökeink több évtizedes tapasztalattal bírnak a hőlégballon gyártás területén. Érdekességként és a szakértelem bizonyítékául szolgáljon, hogy Magyarországon az első ballonokat munkatársaink tervezték és kivitelezték.

A külföldi gyártókkal szemben versenyképesebb áron és kiváló minőségben tudjuk megvalósítani a megrendelő elképzeléseit. Miért rendelne több ezer kilométeres távolságból, egyéb felmerülő kellemetlenséggel számolva, ha a hőlégballon megfizethető áron, magyar szakemberek segítsége és közreműködése mellett is elkészíthető. Nem kell nyelvi nehézségekkel, időbeli csúszással számolni, minden körülmények között úgymond kéznél van a megoldás.

Tájékoztatásképpen egy hőlégballon tervezésének és gyártásának ára 5 – 10 millió forint között mozog, a méret, grafika és egyéb befolyásoló tényezők figyelembevétele mellett.

Különleges alakú hőlégballon gyártása

A hagyományos formájú hőlégballonokon kívül a megrendelő kívánságára egyéb alakzatú hőlégballon elkészítését is módunkban áll vállalni. Az elkészítési idő a tervek bonyolultságától függően hozzávetőlegesen 4 – 6 hónap, élettartamuk 5 - 10 év (500-700 repült óra).

Használhatók rendezvényeken kötött lebegéssel, illetve lebegés utáni felszállással, vagy szabadrepülésben kis magasságon települések felett.

A gyártást és átadást követően vállaljuk továbbá a legyártott hőlégballonok szakszerű üzemeltetését, melybe beletartozik folyamatos ellenőrzésük, javításuk és vizsgáztatásuk. Az üzemeltetés, külön - a gyártás előtt megkötött - megállapodás szerint történik, mely foglalkozik a ballon teljes élettartama alatt előforduló kérdésekkel, figyelembe véve a megrendelő érdekeit, a ballon sajátosságait, valamint az üzemeltető lehetőségeit.

Egyesületünk minden kategóriában vállalja hagyományos formájú ballonok tervezését és gyártását. Mérnökeink több évtizedes tapasztalattal bírnak a ballongyártás területén.