Hőlégballon sétarepülés

Ki ne álmodott volna gyermekkorában arról, hogy a szél egyszer csak felkapja, lábai elválnak a talajtól és messze felemelkedik a földtől. Érzi a gyengéd irányítást, haját kócolja a szél, a napsugarak pedig melegséggel borítják arcát.
Az álmot egy hőlégballon sétarepülés hűen visszaadja.A hőlégballon kosarában állva magasból szemlélhetjük a tájat, és rábízzuk magunkat a szélirányra.;Ettől különleges élmény egy sétarepülés! Amikor testközelben érezhetjük a magaslati levegőt, a napsugarak simogatását és a föld felett lágyan úszunk a levegőben.

Sup-AIR Ballon Egyesület minden munkatársa nap mint nap azon fáradozik, hogy az Ön számára felejthetetlen és egyedülálló kalandot szerezzen.
hőlégballon sétarepülés alkalmával a Dunakanyar és a Velencei-tó csodás tájai felett repülnek végig az utasok, a reggeli órák friss atmoszférájában, vagy az alkony adta fények között.

A program időtartama hozzávetőlegesen 3-4 óra, mely során az utasokat a megadott helyen mikrobusszal vesszük fel és elvisszük a felszállási helyre. A felszállás után egy 1 órás eseménydús sétarepülés vár a résztvevőkre, majd a leszállást követően az utasok egy adománylevelet kapnak ajándékba az első repülés emlékére. A program végén mikrobusszal szállítjuk vissza a vendégeket a találkozási helyre.

Legyen részese Ön is egy hőlégballon sétarepülés feledhetetlen élményének!

Mi mindent megteszünk azért, hogy varázslatos repülésben részesítsük, Önnek csak egy kényelmes, sportos ;öltözetről kell gondoskodnia és természetesen fényképezőgépről, videokameráról – mert ha otthon felejti, minden bizonnyal megbánja. Az egyesület tulajdonában levő három hőlégballon közül kettő hat személy, egy pedig 10 személy repültetését teszi lehetővé, csoportok számára még nagyobb élményt jelenthet a föld felett szabadon szálló sok-sok hőlégballon látványa.

Családok számára kedvezményt biztosítunk, mely személyes egyeztetést igényel.

Lehetőség van kétszemélyes sétarepülés megrendelésére is. Aki párjával kettesben egy meghitt élményre vágyik, esetleg kivételes alkalomból szeretne a felhők fölé emelkedni a hőlégballon kosarában, keresve sem talál megfelelőbb programot. Egy eljegyzés vagy esküvő nem is köttethetne csodásabb helyen! Egy születésnapi ajándék kibontása is örök emléke lesz az ünnepelt számára, a repülés adta lélegzetelállító élményen túl.

hőlégballon sétarepülés ára a létszámtól függően 30.000 és 45.000 Ft között alakul utasonként.

Tervezze be naptárába, hogy mi is tervezni tudjuk!

A sétarepülést megelőző minimum 5 nappal korábban fogadjuk az utasok jelentkezését, mely után folyamatosan tájékoztatjuk, hogy a megjelölt időpont alkalmas-e a repülésre. Mivel a hőlégballon a szelek szárnyán repül, ezért mindig figyelembe kell venni az időjárási körülményeket, a szélirányt és a szélerősséget. A sétarepülést csak tiszta időben és megfelelő légáramlatok esetén tartjuk meg. Amint előre látható a kedvezőtlen időjárási helyzet, új repülési időpontot egyeztetünk.

Az ajánlott helyszíneken (Dunakanyar, Velencei tó) túl, minden olyan területen vállalunk utasrepültetést, mely a repülés szabályainak megfelel. Amennyiben a kívánt felszállási pont szabad légtér területére esik, munkatársaink a fel- és leszállási körülményeket a helyszínen is megtekintik. A sétarepülés véglegesítésére ezután kerül sor.

Néhány jó tanács az utazni vágyóknak: