A leglátvonyasabb reklámok egyike a ballonreklám. A ballon nagy felülete korlátlan lehetőset ad a fantáziának.

Reklámballon gyártás

A leglátványosabb reklámok egyike a hőlégballon felületére helyezhető reklám. A ballon hatalmas felülete és formája kiváló reklámlehetőséget biztosít.

A reklámballon gyártás minden fázisát egy kézben tartva, olyan egyedi és megismételhetetlen reklámballont készítünk, amilyet a megrendelő még álmodni sem mert. A tervezéstől a kivitelezésig, a helyszínen való beállításig, üzemeltetésig és lebontásig, szakképzett kollégáink csapata a garancia a hatékony és páratlan üzleti célú megjelenésre.

A tervezés során a megrendelő grafikája és színterveinek figyelembevétele mellett, személyre szóló javaslatokkal, ötletekkel tesszük teljessé a koncepciót. Sok évtizedes tapasztalataink és folyamatosan fejlesztett, a korszerű trendeket követő elképzelésekkel gazdagítjuk ez eredeti elgondolást.

A reklámballon gyártás ára négyzetméterenként, a bonyolultságtól függően 4.000 – 5.000 Ft-ba kerül. Fényképminőségű reklámok igénye esetén ezen ár 10.000 – 15.000 Ft/m2 között alakul.

A hőlégballon tervezését és elkészítését követően profi gárdánk, a reklámballon biztonságos és látványos felállítást is elvégzi a megjelölt helyszínen.

Hőlégballon reklámfüggeszkedés

A mi általunk készített, illetve hozott reklámok hőlégballon felületére való felhelyezése és a vele való függeszkedés díjai:

  • Az első óra: 80.000 Ft
  • A második óra: 70.000 Ft
  • Minden további óra: 60.000 Ft / óra

Budapest területén kívüli reklámfüggeszkedés esetén 150.- Ft / km gépkocsi költséget számítunk fel.

Amennyiben az időjárás nem felel meg a függeszkedés körülményeinek, de a megrendelő ennek ellenére ragaszkodik a helyszínen való megjelenésünkhöz, úgy esetleges sikertelen függeszkedésért a gépkocsi költséget és 30.000.- Ft készenléti díjat számítunk fel.