Sétarepülés

Milyen öltözetet vegyek a sétarepüléshez?

hőlégballon repülés napján minden kedves utasunknak kényelmes, sportos öltözetet javaslunk, valamint az emelkedés során néhány fokkal csökken a hőmérséklet a légtérben, ezért érdemes felkészülni egy könnyű melegebb dzsekivel, pulóverrel.

Ugyanott szállunk le, ahol felszálltunk?

Mivel a hőlégballon irányíthatósága korlátozott, motor nélkül, a szélirányok és szélerősségek szerint változik a repülési útvonal, ezért sokakban felmerül a kérdés, hogy ugyanott szállunk le a hőlégballonból, ahol felszálltunk.

Két személy is kibérelheti a hőlégballont?

Természetesen igen!

Mit foglal magában a hőlégballonozás ára?

Az hőlégballon sétarepülés ára tartalmazza a program teljes megszervezését, időjárási viszonyok folyamatos figyelését, a mikrobuszos szállítást kísérővel, a hőlégballon repüléséhez szükséges üzemanyagot, a szakképzett pilótát és még szám

Kisgyereket is vihetek a sétarepülésre?

A gyerekek számára a hőlégballon sétarepülés a legnagyobb kalandok egyike!

Repülés ajándékba

Nem is ajánlhatunk szebb ajándékot az ünnepeltnek, mint a hőlégballon sétarepülés adta élményt és emléket!

Kérésre névre szóló beszállókártyát állítunk ki az ajándékozott számára, mellyel napokkal korábban meglepheti őt és együtt készülhetnek a csodás élményre.

Az ajándékutazást mindenki számára tiszta szívből ajánljuk, aki egyedülálló és páratlan élményt szeretne nyújtani szerette számára!

Minden időjárási körülmények között megtartják a sétarepülést?

Mivel a hőlégballon a szelek szárnyán repül, ezért mindig figyelembe kell venni az időjárási körülményeket, a szélirányt és a szélerősséget.

A hőlégballon sétarepülést csak tiszta időben és megfelelő légáramlatok esetén tartjuk meg. Csapadékos, szeles időben tilos felszállni a ballonnal.

Mennyibe kerül a hőlégballonozás?

Az egy órányi hőlégballon sétarepülés ára a létszámtól függően 30.000 és 45.000 Ft között alakul utasonként.

Milyen szabályai vannak a hőlégballonozásnak?

A hőlégballon repüléseknek szigorú szabályai vannak és nagyon gondos előkészítő munkát igényelnek.

Részben a sétarepülés kívánt útvonala tekintetében, fontos tényező a légtér berepülhetősége. Hazánkban a főváros területe tiltott repülési zónának számít, hőlégballon fedélzetén nincs lehetőség a város felett repülni. 

Ki vezethet légballont?

Hőlégballon irányítását csak szakképzett és engedéllyel rendelkező pilóta végezheti!

Oldalak

Feliratkozás RSS - Sétarepülés csatornájára